Dakgoten

35 ProductenPagina 1 van 3

Zinken dakgoten voor A kwaliteit

Wilt u zinken  dakgoten die perfect aansluit bij uw woning? Maak je woning helemaal af met een zinken dakgoot. Er zijn verschillende soorten dakgoten beschikbaar, waaronder bakgoten, mastgoten, kilgoten en zakgoten. Zinken dakgoten hebben een lage levensduur van wel 25 tot 30 jaar, een duurzaam product dus. Cover24 heeft zinken mastgoten in zijn programma welke geschikt zijn voor de handige klusser. voor een zinken mastgoot heb je bijbehorende mastgootbeugels nodig.  Daarnaast vind je hier ook de overige dakgoot onderdelen die je nodig hebt voor jouw project.

Dakgoten set 

De populaire dakgoten set zijn samengesteld voor een woning, schuur, veranda of overkapping om zelf te kunnen monteren zonder solderen. Kortom een kwaliteit product van zink. Samengesteld voor de handige klusser om het project zelf te klaren, compleet samengesteld met handleiding. Zo kun je het hemelwater opvangen en afvoeren, bekijk ons assortiment.

Zinken regenpijpen

U vindt bij ons zinken hemelwaterafvoer ook wel genaamd regenpijpen. Een zinken regenpijp afvoer zijn er in ronde of vierkante uitvoeringen, of andere kleuren, afhankelijk van de smaakt. Zinken regepijpen zijn er in 60-70-80 en 100 mm. Cover24 levert het! Bestel bij ons eenvoudig zelf de hemelwaterafvoer samen om regenwater op te vangen en af te voeren. Een zinken regenpijp heeft een lange levensduur en kunnen weersinvloeden moeiteloos door staan. 

Zinken regenpijp monteren

Om zinken regenpijpen zelf te monteren zijn eenvoudig zelf alle onderdelen zelf te monteren. Zinken vergaarbakken of regenpijpen zijn niet nodig om te solderen, de onderdelen passen moeiteloos in elkaar.  Boor horizontaal in de muur een gat van 12mm, de eerste beugel slaat u in de muur net onder het stuk waar de bocht aansluit op de regenpijp. Zorg dat deze goed klemt, zodat de buis niet kan wegzakken. Boor nu om de 120 cm gaten voor de beugels. Vervolgens kun je de regenpijp of hulstukken monteren voor de hemelwaterafvoer.

Kwaliteit dakgoten

De dakgoten van Cover24.nl zijn van A kwaliteit. Hieronder vallen de beste zink producten die beschikbaar zijn hierdoor geven we 10 jaar garantie. Zinken mastgoten zijn perfect zelf te monteren.

Plaats een bestelling

Cover24 staat voor kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van het feit dat je jarenlang plezier van je zinken regenpijp hebt. Niet onbelangrijk; naast kwaliteit is de prijs ook nog eens gunstig. Wanneer je de juiste producten gevonden hebt, kun je deze heel eenvoudig in je online winkelwagen plaatsen en bestellen. Heb je hulp nodig? Onze helpdesk staat voor je klaar.