Over ons

Wij ontzorgen!

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige EPDM dakbedekking, daktrim, isolatie, dakgoten en alle toebehoren voor EPDM. Met veel plezier helpen wij particulieren en bedrijven met een waterdichte oplossing voor het platte dak. Hoe fijn is het om dagelijks te genieten van een waterdicht dak! Als doe-het-zelver heeft u vast vaker geklust. Vreselijk is het om bezig te zijn, de materialen te hebben en het lukt niet om wat voor reden. Mocht je er toch niet uitkomen, dan helpen wij je graag via telefoon, whatsapp of mail. Uiteraard staan wij je ook te woord voor vakkundig advies.

Wij denken in oplossingen!

Heb je geen "standaard" dak, een afwijkende afmeting of wil je je goot voorzien van EPDM dakbedekking, ook dan denken wij graag met je mee. Misschien heb je geen idee wat nu echt de mogelijkheden zijn? Of wil je juist weten wanneer je bestelling geleverd wordt? Wij vertellen je precies hoe wij te werk gaan en hoe we zorgen dat jij straks blij bent met het eindresultaat.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord!

Als bedrijf voelen wij ons verplicht om op een verantwoorde manier om te gaan met onze natuur en het doorgeven van een schonere wereld aan de volgende generatie. 

Wij zijn niet van de mooie praatjes, maar willen een eerlijk verhaal vertellen. Wij vermelden daarom niet dat we lid zijn van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, terwijl we daar geen lid van zijn.

Wij geloven dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen begint met het nemen van stappen in onze eigen bedrijfsvoering. Wij verkopen daarom alleen duurzame dakbedekking die zeer lang mee gaat, wij gaan zuinig om met het gebruik van energie, kopen alleen verpakkingsmaterialen van gerecycled materiaal en hergebruiken zoveel mogelijk. Daarnaast bezorgen onze transporteurs je bestelling op efficiënte en duurzame wijze! 

Klik hier rustig verder voor een overzicht van ons assortiment! En heb je vragen? Wij helpen je graag!