Isolatie

12 ProductenPagina 1 van 1

Dakisolatie bespaart energie

Kies voor PIR isolatieplaten wanneer warmteverlies tegengegaan moet worden. Het bespaart je energie en het levert comfort op. Hoe dikker de PIR plaat, hoe hoger de Rd-waarde. Een hoge Rd-waarde betekent een betere isolatie.

Bij het leggen van een nieuwe EPDM dakbedekking, wordt vaak ook meteen naar het isoleren van het dak gekeken. In deze tijd van hoge energieprijzen is het belangrijk om goede isolatieplaten van uw dak te hebben. Door duurzame dakisolatie aan te laten brengen, valt er veel winst te behalen in de stookkosten. Wiste je dat er meer dan 30% aan warmteverlies door het dak gaat?

Wat zijn PIR isolatieplaten

De PIR dak isolatieplaten zijn voorzien van een aluminium cachering. Geschikt om direct EPDM dakbedekking op te verlijmen. PIR platen zijn platen gemaakt van PIR, een harde kunststof dat veelvuldig wordt gebruikt voor warmte isolatie. De afkorting PIR staat voor Polyisocyanuraat. PIR isolatieplaten zijn eenvoudig mechanisch te bevestigen door middel van een dakparker met drukverdeelplaat.

Plaats een bestelling

Cover24 staat voor kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van het feit dat je jarenlang plezier van jouw PIR isolatie hebt. Niet onbelangrijk; naast kwaliteit is de prijs ook nog eens gunstig. Wanneer je de juiste producten gevonden hebt, kun je deze heel eenvoudig in je online winkelwagen plaatsen en bestellen.