Daktrimmen

43 ProductenPagina 1 van 4

Zoek je daktrim?

Een aluminiumdaktrim heeft als doel om een strakke en doeltreffende randafwerking te creëren. Om je dak goed tegen weersinvloeden te beschermen is het belangrijk. Dakranden en boeiboorden zijn kwetsbaar en verdienen aandacht met het toepassen van de juiste randafwerking.Cover24 heeft verschillende modellen, maten en uitvoering dakrandafwerking voor het platte dak. We helpen je graag als je meer wilt weten over de juiste dantrim.

Daktrimmen

Daktrim is gemaakt van aluminium en wordt gebruikt om de randen van het platte of schuine dak af te werken en te beschermen tegen weersomstandigheden en slijtage van boeiboorden. Met deze aluminium daktrim werkt u uw dakrand netjes af, zodat de EPDM dakbedekking er netjes in blijft zitten.

Cover24 heeft de daktrimmen die je zoekt. Naast verschillende soorten zijn de daktrimmen ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de standaard aluminium kleur ( brute ) zijn ze ook beschikbaar in de kleuren antraciet en daktrim zwart of wit. Uiteraard heeft COVER24 ook de bijhorende aluminium daktrim in buiten en hoeken in dezelfde Ral kleuren in ons assortiment. 

Daktrim toepassingen

Een daktrim kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals:  Afwerking van bijvoorbeeld boeiborden, daktrim wordt gebruikt om de randen van een dakbedekking of EPDM dakbedekking af te werken en te beschermen tegen weersomstandigheden en een waterdichte afwerking.

Daktrim plaatsen

Cover24 levert deze aluminium daktrimmen standaard met een gratis koppelstukje zodat je de verschillende daktrimmen of hulpstukken keurig met elkaar kunt verbinden. Voor het bevestigen van daktrim heb je per lengte daktrim ( 2500mm ) 6 los te bestellen sprengler schroeven nodig en per hoek trim 4 stuks spengler schroeven nodig. Het is verstandig is om de daktrim aan de dak zijde te voorzien van een ril EPDM kit waardoor er nooit water tussen de daktrim en de EPDM folie kan komen en lekkage kan veroorzaken. 

EPDM kraaltrim

Een kraaltrim is een daktrim met een ronde afwerking vervaardigd van aluminium. Niet elk dak is even mooi met de rechte afwerking van een standaard daktrim. Voor het monteren heb je per lengte daktrim ( 2500mm ) 6 los te bestellen sprengler schroeven nodig en per hoek trim 4 stuks sprengler schroeven nodig. Het is verstandig is om de daktrim aan de dakzijde te voorzien van een ril EPDM kit waardoor er nooit water tussen de daktrim en de EPDM kan komen en lekkage kan veroorzaken.

  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • A-kwaliteit 
  • Leverbaar in meerdere kleuren
  • Wij staan voor service met een glimlach
  • Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Plaats een bestelling

Cover24 staat voor kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van het feit dat je jarenlang plezier van jouw daktrimmen hebt. Niet onbelangrijk; naast kwaliteit is de prijs ook nog eens gunstig. Wanneer je de juiste producten gevonden hebt, kun je deze heel eenvoudig in je online winkelwagen plaatsen en bestellen. Of heb je vragen over een product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0609085 of te mailen naar: [email protected].