Dakgoten set

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Dakgoten set

Dakgoten ook wel genaamd bakgoten hebben de functie om het hemelwaterwater veilig af te voeren van het schuine dak via de regenpijp. Een dakgoot heeft vele voordelen zo hoef je niet meer na te denken over de afwatering van het regenwater en gaat het 40 jaar mee. Zink heeft een bewezen lange levensduur.

 


De vorm van de mastgoot is half rond, ook wel genaamd dakgoot. De mastgoot is afkomstig van de manier waarop de dakgoot bevestigd word. Dit wordt gedaan met gootbeugels, dakgoot ‘hangt’ in feite in de beugels. Voordeel van de mastgoot is dat deze simpel te monteren, stevig en goedkoop is. Door de half ronde vorm is de goot makkelijk schoon te maken en de kans op verstoppingen is minimaal.

Dakgoten monteren

Onze zinken dakgoten hoeft je niet te solderen. Dus een dakgoot monteren zonder solderen plaatsen is minder moeilijk dan je denkt. Dit goot systeem is voorzien van handige gootverbinders met rubbers, die je eenvoudig om de dakgoot kunt klemmen. 

Kwaliteit dakgoten

De dakgoten van Cover24.nl zijn van A kwaliteit. De zinken goten hebben een dikte van 0.7mm en zijn 100% recyclebaar. Hierdoor geven we 10 jaar garantie op materialen en waterdichtheid

Plaats een bestelling

Cover24 staat voor kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van het feit dat je jarenlang plezier van jouw dakgotenset hebt. Niet onbelangrijk; naast kwaliteit is de prijs ook nog eens gunstig. Wanneer je de juiste producten gevonden hebt, kun je deze heel eenvoudig in je online winkelwagen plaatsen en bestellen. Of heb je vragen over een product? Dan kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0609085 of te mailen naar: [email protected]