EPDM dakpakketten wit

Filters
18 ProductenPagina 1 van 2

EPDM dakbedekking wit

Met witte EPDM dakbedekking is verkoeling en rendement te behalen. Wat word hier mee bedoeld om rendement te behalen bij witte EPDM dakbedekking. Wit heeft de eigenschap dat het reflecteer dit geeft dus meer rendement op je zonnepalen. Ander voordeel is dat de temperatuur bij zwarte EPDM folie wel 80 graden kan worden bij veel zon, bij witte EPDM folie kan dit wel de helft zij dus ca 40 graden. In een gebouw of overkapping kan dit wel oplopen tot 5 graden, het resultaat is dus het kan wel 5 graden koeler worden in een gebouw.

Voordeel EPDM dakbedekking  

Welke levensduur heeft heeft EPDM folie? Bij de juiste lijmen en randafwerking kan de levensduur van EPDM wel oplopen tot 50 jaar en het is recyclebaar. kortom een duurzaam product  en goed voor het milieu.

Kwaliteit EPDM dakbedekking

Maak het EPDM dak eenvoudig damp- en waterdicht door het gebruik van hoogwaardige Wittte EPDM dakbedekking met een lange levensduur. EPDM folie is gemakkelijk te verwerken op platte en flauw hellende daken. Onze EPDM folie is 1,14mm dik, met het gebruik van bodemlijm heb je een kwaliteit product voor een jarenlang dicht dak.

Plaats een bestelling

Cover24 staat voor kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van het feit dat je jarenlang plezier van jouw EPDM dakbedekking hebt. Niet onbelangrijk; naast kwaliteit is de prijs ook nog eens gunstig. Wanneer je de juiste producten gevonden hebt, kun je deze heel eenvoudig in je online winkelwagen plaatsen en bestellen.