Advies EPDM dakbedekking

Wat is belangrijk bij de keuze van een EPDM dakbedekking pakket.

Op onze webshop vindt u diverse EPDM dakbedekking pakketten. We leveren EPDM-pakketten met contactlijm. EPDM dakbedekking pakket met contactlijm is voor iedereen gemakkelijk te verwerken. Contactlijm kan op diverse ondergronden worden aangebracht, wat een groot voordeel is voor diverse oplossingen en gebruiks gemak, Tevens zijn de EPDM kit de juiste kit voor het 100% waterdichtheid.

Gemak bij de samenstelling van een EPDM pakket

Wanneer je een EPDM dakbedekking pakket bestelt, let er dan op dat je niet te weinig EPDM folie neemt. Ons advies is om de netto dakmaten  plus 25 tot 30 cm extra te rekenen ivm met de dakopstanden en de extra overlap.

Isolatie op je dak

In deze tijden van dure energieprijzen kunt je ervoor kiezen je dak niet alleen te voorzien van EPDM dakbedekking, maar ook meteen te isoleren.  Cover24 heeft de  PIR isolatieplaten in ons leveringsprogramma opgenomen met de juiste bevestigingsmaterialen. De isolatieplaten kunnen dus gemakkelijk met je EPDM-pakket mee besteld worden. 

Bij al onze EPDM dakbedekking pakketten staat duidelijk omschreven wat er in het pakket zit. Kies eenvoudig het EPDM dakbedekking pakket dat bij je nodig heb en bestel online wanneer je het nodig heb. Cover24 levert uit voorraad dus binnen enkele werkdagen heb je de bestelling in huis en kun je beginnen met het project.